Principală » 2014 » Iulie » 15 » Andreea Bălan a dansat drăceşte pentru iubitul american
10:10 PM
Andreea Bălan a dansat drăceşte pentru iubitul american

Andreea Bălan şi iubitul ei american şi-au dat întâlnire, sâmbătă, în Piatra Neamţ. Curios să o vadă în spectacol, şarmantul bărbat a stat printre spectatori, în primul rând, iar ea i-a trimis non-stop bezele. A fost surprins să constate câţi fani are Bălanca, pentru că, în America, numele ei nu este unul sonor.

Bălanca ţopăie de bucurie şi tuturor le împrăştie vestea că a dat din nou fericirea peste ea. Mulţi se aşteptau să-l ierte pe Keo, fostul iubit, care “a tradus-o” cu o cântăreaţă amatoare, Misty, dar iată că ea a preferat să-şi vadă mai departe de viaţă.

Mai repede decât se aştepta, Cupidon a săgetat-o din nou, în vacanţa petrecută în urmă cu o lună, în Barcelona. Acolo a cunoscut un american chipeş, fost puşcaş marin, cu domiciliul în New York. De atunci, se văd săptămânal, iar weekendul trecut Andreea i-a lansat acestuia o invitaţie la Piatra Neamţ, oraş în care ea avea programat un concert, alături de dansatoarele sale.

Mai mult din curiozitate, bărbatul, al cărui nume Bălanca îl ţine momentan la păstrare, a fost numai ochi şi urechi, savurând întreg show-ul din ştrandul din Piatra Neamţ, unde s-a desfăşurat Mix Music Evo, cel mai mare festival muzical naţional. Sexy-americanul a socializat cu cei din stafful celebrei blonde, ba chiar s-a ţinut de glume.

După lăsarea cortinei, cei doi amorezi au plecat nerăbdători spre camera de hotel. Gurile rele susţin că ei vor face un popas şi în Bucureşti, numai că Andreea nu ştie dacă să-i lanseze o invitaţie şi în vila ei, pe care până deunăzi o împărţea cu Keo, sau să locuiască cu el în altă parte.

Album foto

Categorie: Monden | Vizualizări: 361 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: spectacol, dans, relatie, Andreea Balan, iubit american | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar