Principală » 2014 » Iulie » 14 » Alimentele care îmbunătățesc sexul
12:31 PM
Alimentele care îmbunătățesc sexul

Cunoscute și sub numele de afrodisiace, alimentele care îți condimentează viața sexuală au un rol foarte important într-o relație. Acestea chiar pot aduce îmbunătățiri în ceea ce privește performanțele sexuale.

Stridiile sunt printre cele mai cunoscute aprodisiace, însă pe aceeași listă se găsesc și alimente la care nu te-ai fi așteptat.

Ardeiul iute

Cu cât este mai iute, cu atât viața sexuală va fi mai condimentată. Capsaicina este substanța care dă iuțeală ardeilor. Aceasta îmbunătățește circulația și și fluxul sanguin. Studii recente au arătat că această substanță stimulează producția de endorfine. Organismul tău se va relaxa de la capsaicină și te vei simți foarte bine.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este recunoscut pentru proprietățile sale care ajută la slăbit, la imunitate și în lupta împotriva cancerului. Acesta însă, are beneficii și în ceea ce privește viața sexuală. Conținutul bogat de antioxidanți contribuie la sănătatea vaselor de sânge și îmbunătățește fluxul sanguin.

Vinul roșu

Vinul roșu este licoarea care face minuni în ceea ce privește viața ta sexuală. Studiile recente au arătat că femeile care consumă 2 pahare de vin înaintea partidei de sex au performanțe mai mari decât cele care nu consumă deloc alcool, sau care consumă mai mult de 2 pahare. Ai grijă să nu bei mai mult de 2 pahare de vin, fiindcă prea mult alcool poate afecta performanța sexuală.

Ciocolata

Pentru un efect garantat, alege ciocolata cu un conținut de 70% cacao. Studii recente au arătat că aceasta este mai eficientă decât un sărut în ceea ce privește preludiul unei partide de amor.

Ginsengul

Ginsengul este bun atât pentru bărbați, cât și pentru femei în ceea ce privește performanțele sexuale. Un studiu a arătat că femeile care consumă ginseng au libido-ul mai ridicat decât cele care nu consumă. De asemenea, ginsengul este recomandat bărbaților care suferă de disfuncție erectilă.

Crabul

Crabul este o alternativă pentru cei care nu suportă stridiile. Conținutul de zinc și minerale din stridii se găsește și în crab. Aceste substanțe stimulează libido-ul.

Categorie: Sănătate | Vizualizări: 283 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: afrodisiace, sex, viata sexuala, relatie, alimentatie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar