Principală » 2014 » Iulie » 15 » Agata pe Facebook cu o poza cu el pielea goala! Dj Harra si-a prins fostul iubit in timp ce facea asta la calculator!
11:37 AM
Agata pe Facebook cu o poza cu el pielea goala! Dj Harra si-a prins fostul iubit in timp ce facea asta la calculator!

Dj Harra este mai fericita ca niciodata. Desi si-a prins iubitul ca o insela, bruneta este multumita ca i-a dat papucii la timp. Barbatul si-a facut un cont de Facebook unde agata femei si le trimitea o poza cu el in pielea goala, asa cum a venit pe lume

In urma cu doar cateva saptamani, Dana Neacsu, alias Dj Harra, radia de fericire la bratul iubitului sau, fotbalistul Catalin Balauta. ZIlele trecute insa, vedeta a aflat ca acesta o ii este infidel de ceva vreme asa ca a hotarat sa-i dea papucii.

Nu a suferit prea mult, deoarece si-a dat seama ca nu are de ce, mai ales atunci cand prietenii i-au spus ca fostul ei obisnuia sa agate domnisioare trimitandu-le poze cu el in toata splendoarea.

Dj Harra a refuzat sa creada ca asa ceva ar putea fi posibil, insa noi ii aratam dovada. Reporterii CANCAN.ro au intrat in posesia fotografiei cu pricina, facuta chiar de Catalin, la el in pat. S-a dezbracat complet si s-a pozat in oglinda, fiind mandru de felul in care arata.

Domnisoarele nu au fost prea impresionate, insa el nu se lasa cu una cu doua si incearca sa le vrajeasca si cu vorbe dulci. “Dana chiar l-a iubit pe baiatul asta dar a dezamagit-o rau de tot. Nu-l credea in stare de asa ceva. A avut un soc sa auda ca el incearca sa agate femei pe internet, cu poze deochiate. I-a spus cineva, dar nu a vrut sa creada ca asa ceva poate fi adevarat”, ne-a declarat o prietena a artistei.


Vorbeau de casatorie si copii


Luna trecuta, cei doi radiau de fericire, impreuna. Spuneau ca sunt sortiti unul altuia si chiar isi facusera planuri de viitor.

“Suntem foarte bine impreuna. Sunt fericita ca il am pe Catalin langa mine si ca ma suporta. M-a atras tot la el, uite ce frumos e”, a declarat vedeta pentru CANCAN.ro. De cealalta parte, barbatul a fost cucerit de formele perfecte ale dj-itei. “Picioarele bronzate m-au atras la ea. Am zis ca asta trebuie sa fie a mea”, a declarat Catalin Balauta pentru CANCAN.ro.

Foto aici

Categorie: Monden | Vizualizări: 583 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: poze in pielea goala, dj harra, iubit, poze nude, facebook, relatie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar