Principală » 2014 » Iulie » 6 » Adevărul lui Cătălin Crişan! De ce s-a despărţit de cea de-a doua soţie
4:35 PM
Adevărul lui Cătălin Crişan! De ce s-a despărţit de cea de-a doua soţie

Cătălin Crişan a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea "Dincolo de aparenţe" despre motivele care au dus la eşecul mariajului cu cea de-a doua soţie, Alina Cupşa. Cântăreţul a vorbit cu regret în glas despre finalul căsniciei şi a spus că s-a grăbit atunci când s-a însurat cu Alina.

Invitat în platoul emisiunii "Dincolo de aparenţe", Cătălin Crişan a mărturisit că crede că s-a grăbit atunci când a luat-o de soţie pe Alina Cupşa. Artistuşl spune că se îndrăgostise iremediabil de Alina şi i-a fost frică să n-o scape aşa că a cerut-o de nevastă.

"Eu am greşit pentru că m-am îndrăgostit şi m-am grăbit în ceea ce priveşte căsnicia. Mai ales în ceea ce o priveşte pe Alina. Am greşit pentru că ne-am grăbit, ne-am brăbit amândoi. Trebuia să aşteptăm, să ne punem în situaţii atipice şi să vedem cum reacţionăm. Am întâlnit-o pe Alina la o petrecere, la mult timp după primul divorţ. Stătea jos, la o masă. Nici măcar nu ştiam dacă are picioare. M-a atras foarte tare şi m-am îndrăgostit nebuneşte. Ne-am logodit la Ierusalim, la o biserică de lângă mormântul Sfânt. Întâmplarea a făcut ca şi după despărţire să merg din nou acolo. Mi-a fost greu să mă reculeg după despărţire, dar aşa a fost să fie. Divorţul de comun acord înseamnă că am decis de comn acord. Fiind de comun acord, nu m-am grăbit doar eu să divorţez, poate ne-am grăbit amândoi. Dacă ne-am grăbit amândoi înseamnă că aşa am simţit. Joc poker cu prieteni buni când ne întâlnim, dar niciodată prin cazinouri. Trebuie să fii nebun ca să dai bani să joci poker. Am cunoscut foarte multe femei, dar de îndrăgostit, m-am îndrăgostit de Alina. M-am bucurat foarte mult că am întâlnit-o şi de-aia m-am şi căsătorit cu ea: de frică să n-o scap.Dacă voiam să am aventuri, le puteam avea ca bărbat singur. Dacă n-o iubeam pe Alina, nu aveam motive s-o iau de soţie şi să fac şi un copil cu ea.", a declarat Cătălin Crişan la Antena Stars.

Cântăreţul a subliniat faptul că nu s-a ajuns la divorţ din cauza unei alte persoane şi că nici el şi nici fosta sa soţie, Alina, nu au înşelat.

"Între noi nu a fost niciodată problema că vreunul ar fi înşelat. Regret faptul că s-a întâmplat divorţul ăsta. Într-un divorţ suferi şi de o parte şi de alta. Nu ştiu ce şi-a dorit Alina de la mine. Am crezut că şi-a dorit anumite lucruri, nu a fost aşa, au început neînţelegerile şi totul s-a destrămat. Am apreciat la Alina deşteptăciunea, educaţia, sensibilitatea, cultura, râsul, modul de a ieşi din nişte situaţii. Am iubit foarte mult la ea că nu ştia să înoate, să skieze sau să meargă pe role. Nu mă aşteptam ca relaţia asta să nu meargă având în vedere că nu a fost vorba de factori externi. Nici noi nu ne-am aşteptat ca lucrurile să nu meargă", a mai spus acesta.

Categorie: Monden | Vizualizări: 365 | Adăugat de: Cezar | Tag-uri: alina cupsa, catalin crisan, dincolo de aparente, Despartire | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Citiți și:
avatar